Uređenje okućnice

Uređenje dvorišta daje cjelovitu i potpuniju sliku vašeg objekta. Uređenje okućnice će otkriti ljepotu kuće, no potrebno je posvetiti se detaljima koje će okoliš oko objekta i pretvoriti u poželjan i funkcionalan prostor.

Uređenje dvorišta kao pojedinačna izvedba radova adaptacijskih radova

Kod uređenja vodimo računa o važnim stvarima kao što su odvodnja oborinskih voda, pravilno navodnjavanje i korištenje adekvatnih materijala za uređenje. Uređenje okućnice prati stil izgrađenog objekta, no nije nužno jer sve zapravo ovisi o dogovoru i želji naručitelja adaptacijskih radova.

Popločeno dvorište

Uređenje dvorišta može se izvesti kao samostalni odnosno pojedinačni poslovi. Naši osposobljeni majstori za zemljane radove, betonsko armiračke i kamenarske i kamenorezačke radove izvesti će sve zadatke bilo da se radi o uređenju jednog segmenta dvorišta ili kompletnim radovima na uređenju okućnice.

U nedostatku ideje, nudimo Vam naša vlastita idejna rješenja uz stručnu savjetodavnu pomoć kako bi se zamišljeno vrhunski ostvarilo.

Uređenje dvorišta obuhvaća niz poslova koje možete naručiti i pojedinačno

  • iskopi mini bagerom i poravnavanje terena
  • sanitarni sustav dovoda i odvodnje
  • betonarsko-armirački radovi
  • hidroizolacija
  • kamenarski radovi i keramičarski radovi
  • planiranje terena i označavanje
  • postava ivičnjaka ili rubnog kamena
  • postava eko kocki
Uređenje dvorišta
Popločavanje dvorišta i odvodnja kišnice

Jednostavna rješenja

Mnogi Vaši problemi mogu se riješiti na jednostavan i bezbolan način ako se radovi kvalitetno isplaniraju. Uređenje dvorišta zahtijeva stalnu suradnju s klijentom u svakom segmentu pojedinačnih radova pa sve do njegove realizacije.

Uređenje okućnice je uvijek novi izazov za naše majstore jer je konfiguracija i veličina terena za svaki objekt drugačija.

Planiranje

Naglašavamo kako izvedba radova na uređenu zahtjeva stalne konzultacije s naručiteljem radova ali i kreativnost te izuzetno strpljenje naših majstora.

Prije početka izvođenja radova, sve parametre za uređenje dvorišta potrebno je detaljno dogovoriti i isplanirati. Uređenje okućnice treba biti maksimalno prilagođena vašim potrebama te potrebama vaše obitelji

Uređenje okućnice

Važni savjeti prije uređenju okućnice

U svakoj obnovi, bez obzira na sve, uvijek postoji projekt, ideja, plan. Stoga prije nego počnete s radovima na uređenju okućnice, razmisliti o tome što točno želite i kako to učiniti, na koji način ćete koristiti svoje dvorište i želite li zaista u njemu i uživati.