Ugradnja stolarije

Nudimo dostavu i montažu PVC i ALU stolarije te krovnih prozora. Radimo s najboljim proizvođačima u Hrvatskoj i Europi. Naš tim čine profesionalci s iskustvom u demontaži i ugradnji stolarije, koji će vas unaprijed savjetovati koju marku i stolariju je najbolje ugraditi.

Ugradnja plastične stolarije

Stolarija za ugradnju

PVC ili aluminijska stolarija – određuje se prirodom zgrade, interijerom, bučnom ili mirnijom ulicom okrenutom prema prozorima, ima li toplinske izolacije i financijskim sredstvima kojima raspolažete.

Često nam se postavlja ovo pitanje pa opet odgovaramo koja će stolarija biti najbolja za Vašu zgradu ovisi o mnogo faktora.

PVC ili aluminijska stolarija

PVC stolarija je jeftinija, manje dolazi do kondenzacije i ima izvrsna svojstva toplinske izolacije. Problem je što brže stari, što utječe na njegov izgled – žutilo, te svojstva – oštećenje i izobličenje profila.

Aluminijska stolarija je čvršća i otpornija na sve vremenske uvjete. Njegova toplinska vodljivost je veća, raznolikost boja veća nego kod PVC prozora i lakša za održavanje. Jedan od glavnih problema je što se lakše stvara kondenzacija, osim ako nema prekinut toplinski most.

Ugradnja prozora
Ugradnja vrata

Zašto odabrati naše usluge?

Kvalitetni profili i razne boje. Naš rad s najboljim proizvođačima PVC i aluminijskih prozora osigurava da možete birati između kvalitetnih profila i pronaći onaj koji će pristajati uz Vašu fasadu i interijer.

Konzultantske usluge od profesionalaca. Upoznajemo se sa značajkama sobe i pomažemo vam odabrati prozore koji su stvarno prikladni za njega.

Majstorski ugrađeni prozori.

Dobra montaža i brtvljenje fuga oko prozora treća su komponenta koja je važna za njegova toplinsko-izolacijska svojstva.

Nemojte riskirati odabirom pravog modela, ulaganjem u skupe prozore, a zatim lošom ugradnjom smanjiti njegovu učinkovitost. Što je višekomorna stolarija, to više topline zadržava u prostoriji. Njegov koeficijent prijenosa topline – Uw također mora biti nizak.

Ugradđivanje prozora
Ugradnja stolarije ugradnja krovnih prozora

Ugradnja krovnih prozora

Uz naše znanje i iskustvo za vas možemo preurediti potkrovni stan čiji prozori bez obzira na nagib krova maksimalno iskorištavaju dnevno svjetlo te štite od ekstremnih vremenskih utjecaja.
Ugradnjom krovnih prozora u potkrovlje imat ćete zdrave i ugodne uvjete za život, stopljenu atmosferu unutarnjeg i vanjskog okruženja.

Naša tvrtka nudi cjelovitu uslugu i povoljnu cijenu za ugradnju krovnih prozora.