Toplinska i hidro izolacija u objektu

Moderna gradnja nezamisliva je bez novih građevinskih materijala i tehnologija koje su radikalno promijenile građevinsku praksu. Zgrade izgrađene njima neusporedivo su savršenije i funkcionalnije, sa znatno smanjenim troškovima grijanja zimi i hlađenja ljeti.

Toplinska izolacija

Toplinska izolacije

Nudimo unutarnju  toplinsku izolaciju u novim i starim objektima. Naša briga je odabir materijala, izvođenje i kontrola cijelog procesa. Znamo da je postavljanje izolacije ozbiljna investicija i nudimo vam samo najbolje kao rješenje za vaš dom, ured, trgovinu ili drugi prostor. Svjesni smo da će učinkovitost izolacije ovisiti o vašoj udobnosti, vašim računima za grijanje, a donekle i o stanju objekta tijekom godina.

Materijali

Izuzetno je važno odabrati prave materijale za ugradnju. Nakon pregleda mjesta i upoznavanja s njegovim značajkama, naši će vam stručnjaci točno savjetovati koju je  toplinsku izolaciju najbolje koristiti.

Glavne skupine toplinskih izolacijskih materijala:

  • kamena vuna
  • staklena vuna
  • izolacijski blokovi
Termo izolacija
Termo i toplinska izolacija

Nudimo unutarnju  toplinsku izolaciju u novim i starim objektima. Naša briga je odabir materijala, izvođenje i kontrola cijelog procesa.

Znamo da je postavljanje izolacije ozbiljna investicija i nudimo vam samo najbolje kao rješenje za vaš dom, ured, trgovinu ili drugi prostor.

Svjesni smo da će učinkovitost izolacije ovisiti o vašoj udobnosti, vašim računima za grijanje, a donekle i o stanju objekta tijekom godina.

Naša tvrtka ima dugogodišnje iskustvo u izvođenju toplinske i hidro izolacije uz kontroliran procesa od isporuke materijala do postizanja gotovog proizvoda.

Radimo sa svim vrstama mineralne vune, stiropor, kamena vuna, kao i poliuretanskom izolacijom, poštujući tehnološku kartu za ugradnju svakog proizvođača. Toplinska izolacija je proces koji vam omogućuje uštedu novca i postizanje uštede energije u vašem domu ili poslovnom prostoru.

Hidoizolacija kupaonice
Hidoizolacija u kupaonici

Bilo koji izolacijski materijal zahtijeva poseban pristup kod postavljanja. Postavljate li sami hidro izolaciju ili toplinsku izolaciju, riskirate da ne postignete željeni učinak pa samo gubite vrijeme i novac.
Stručna pomoć naše tvrtke jamči da ćete dobiti najbolje za svoju građevinsku hidro i toplinsku izolaciju. Pružit će udobnost i povećati energetsku učinkovitost prostora godinama.