Elektroinstalaterski radovi

Nudimo izgradnju i montažu unutarnjih električnih instalacija u stambenim i poslovnim objektima. Također odabiremo materijale za kvalitetan rad. Kombinacijom umijeća, iskustva te kvalitetnih materijala jamčimo vam učinkovite električne instalacije koje će se brinuti oko uštede na računima za grijanje, hlađenje i ventilaciju. Elektroinstalaterski radovi TRIJUMF d.o.o. Zagreb.

Što nudimo

Projektiranje elektroinstalacija u skladu sa svim sigurnosnim zahtjevima i zakonskim propisima. Izrada elektroinstalacija, nabavka materijala za osiguranje svih komponenti, osim ako se sami ne želite nositi s ovim zadatkom. Preporučujemo našu pomoć i u tom pogledu. Sigurno ćemo vam uštedjeti vrijeme i novac.

Na koji će se način izvršiti instalacija u vašem domu ovisi o vašoj potrošnji električne energije, udobnosti, hoće li mikroklima u njoj biti dobra ili ne.

Naši će stručnjaci za vas projektirati instalacijsku mrežu u skladu sa svim sigurnosnim zahtjevima i zakonskim propisima. Za investicijski projekt izrađujemo nacrte, dijagrame, pojašnjenje, računicu i po potrebi troškovnik. Nakon toga krećemo u izgradnju.

Zašto odabrati usluge stručnjaka elektro instalatera naše trvrtke

Imamo vještine i iskustvo kako bismo osigurali izradu stabilne, sigurne, visokokvalitetne i štedljive električne instalacije za vaš dom ili poslovni prostor.

Tijekom godina uz pomoć naših kooperanata, realizirali smo mnoge projekte iz ovog područja i možemo ponuditi adekvatno rješenje za složenije slučajeve.

Elektro instalaterski radovi

Savjeti prije uvođenje elektroinstalacija

Elektroinstalaterski radovi TRIJUMF d.o.o. Zagreb. preporučuju prije uvođenja elektroinstalacija detaljno pripremiti zidove i stropove za polaganje kablova, razvodnih kutija i rasvjetnih mjesta. Prilagoditi razvodnu ploču s dovoljnim brojem i naponima osigurača od preopterećenja.