Demontaža interijera i rušenje

Prva stvar pri započinjanju s velikim remontom su tzv. „selidbene aktivnosti“. To uključuje  demontažu sanitarije, demontažu ormara, polica iradijatora, Nakon što je kuća očišćena, počinjemo je rušiti.

Demontaža interijera

Koje postupke podrazumijeva demontaža interijera

Često velika obnova stana podrazumijeva rušenje zidova i proširenje prostora, barem koliko to gradnja dopušta. Kako bi staru električnu instalaciju zamijenili novom, dobro je ukloniti žbuku u svim prostorijama.

Slično je i s podovima. Obično imamo stari parket ili trule drvene podove, koji su često neprikladni za brušenje i lakiranje. Njih je najbolje izvaditi a pod izbrusiti ili dobro očistiti.

  • Otucanje žbuke za zidova
  • Skidanje pločica sa zidova
  • Demontaža i uklanjanje starih sanitarija
  • Uklanjanje starih podova
  • Uklanjanje starih vodovodnih cijevi
  • Uklanjanje starih električnih kabelova
  • Demontaža vrata, prozora, ormara i ostalog namještaja
  • Rušenje zidova
  • Izvoz, utovar i odvoz građevinskog otpada na deponiju
Uklanjanje keramičkih pločica sa zidova

Vrste demontaža

Demontaža poda – uključuje uklanjanje starih pločica, parketa, starog poda, estriha bilo koje debljine, ljepila te sakupljanje u vreće i uklanjanje.

Demontaža zida – uključuje ne samo demontažu zidova od opeke već i uklanjanje stare boje, krečila, kita, žbuke, keramičkih pločica i drugih vrsta završnih materijala.

Demontaža stropa – demontiramo letvice, gips ploče, rastezljive stropove i stropove tipa armstrong, uklanjamo žbuku, boju, kit, tapete.

Velika demontaža

Posljednjih godina, u procesu popravaka, mnogi odlučuju obnoviti svoje domove. Za neke je to prilika da racionalno iskoriste dobiveni prostor ili da sobi daju moderniji izgled.

U većini slučajeva preuređenje se vrši u WC-u, kupaonici i kuhinji ili između dvije manje prostorije.

Rušenje zidova i postavljanje novih, omogućit će vam preraspodjelu životnog prostora te moderan i funkcionalan izgled vašeg doma.

Odvoz odpada nakon rusenja

Odvoz građevinskog otpada

Tijekom radova rušenja nastaje velika količina otpada, bilo da se radi o građevinskom otpadu u obliku šute ili drugom miješanom otpadu.

Naša tvrtka će osigurati odvoz i odlaganje otpada u pripremljene kontejnere koje ćemo sami osigurati.

Također vršimo odvoz i zbrinjavanje glomaznog ili miješanog otpada koji odvozimo cestovnim prijevozom.

Profesionalnost i učinkovitost

Izvodimo radove demontaže bilo koje složenosti i obujma, temeljito i učinkovito.

Demontaža starih konstrukcija, zidova, pregrada, opreme, ventilacijskih sustava,  električnih instalacija i drugih elemenata provodi se prilikom potpune modernizacije prostora, njegove rekonstrukcije i adaptacije.

Sve procese demontaže izvodimo na visokoj profesionalnoj razini, uz potpunu sigurnost za druge, uz poštivanje svih normi i zahtjeva.