Adaptacija stana

Renoviranje odnosno adaptacija stana ili druge nekretnine složena je i dugotrajna aktivnost povezana s dugim i pažljivim planiranjem, ulaganjem značajnih sredstava za rad i materijal, puno marljivosti i truda majstora te strpljivošću i odgovornošću na dio kupaca. Adaptacija stana TRIJUMF d.o.o. Zagreb.

Koliko košta adaptacija stana

Ako imate ograničena financijska sredstva, pravo pitanje nije: “Koliko će koštati popravak mog stana (ureda, kuće ili druge nekretnine)”. Već “Koje su najvažniji i hitni popravci koji se preporučuju obaviti unutar financijskih sredstva.” s kojima raspolažem”?

Adaptacijski radovi u stanu

Uz takvo pitanje adaptacija stana TRIJUMF d.o.o. Zagreb, dat će vam preporuku za tehnički prioritetne i najvažnije popravke po razumnoj najnižoj cijeni, ali za stvarno kvalitetan popravak – prema financijama s kojima raspolažete.

Budući da se građevinski popravci ne izvode slučajnim redoslijedom, već tehnološki ispravnom slijedom, trebali biste krenuti od onoga što pravila građenja zahtijevaju.

Adaptacija stana – profesionalno!

U višegodišnjem uspješnom radu adaptacija stana TRIJUMF d.o.o. Zagreb. njeguje standarde kvalitete koji uključuju profesionalnu etiku, poštivanje dogovora, preciznost i predanost o poslu. Naši standardi profesionalnosti obavezno uključuju urednost i čistoću.

Svjesni da samo dobro odrađen posao može garantirati poslove u budućnosti, sve smo dosadašnje poslove odrađivali maksimalno korektno, ažurno i profesionalno.

Adaptacija stana
Adaptacija stana

Vjerujte  u naše iskustvo!

No iz iskustva znamo da potpuna adaptacija nije za svakoga, pogotovo u današnje vrijeme kada mnogi ostaju bez posla ili imaju smanjena primanja.

Predlažemo da s ograničenim budžetom izvršite djelomično renoviranje samo najvažnijeg ali to mora biti odrađeno kvalitetno. Kvalitetan građevinski popravak odnosno adaptacija stana, nije samo povećana udobnost već i pametno ulaganje!

Pomoći ćemo vam da napravite najbolji izbor

Dat ćemo Vam preporuke, plan i redoslijed realizacije, kao i preliminarnu procjenu budućih troškova za naknadne popravke u stanu. Budući troškovi se mogu odgoditi kada ćete imati dovoljna financijska sredstva  i onda ćete nas kontaktirati. Tada završna adaptacija stana se može nastaviti.

Naravno, najbolje je sve učiniti odjednom. Sve dok imamo sav alat za kvalitetno renoviranje.

Uređenje interijera
Uređenje potkrovnog stana

Poštujemo dogovore i rokove!

Pridržavamo se dogovorenih termina do konačne izvedbe adaptacijskih radova. Točnost rokova kod adaptacije stana važan faktor ali ne i pod svaku cijenu jer kvaliteta kod obnove i renoviranja kuće ili stana je najvažnija.

Adaptacija stana TRIJUMF d.o.o. Zagreb nudi jednostavna i funkcionalna rješenja bilo da je to potpuna ili djelomična adaptacije stana, potpuna ili djelomična adaptacija potkrovlja te potpuna ili djelomična, adaptacija kupaonice..