Adaptacija stana Zagreb

TRIJUMF je građevinska tvrtka iz Zagreba koja se bavi adaptacijskim radovima i to adaptacija stana adaptacija poslovnog prostora adaptacija terasa i balkona te adaptacija stana, keramičarski, soboslikarski i gips kartonski radovi s gipsanim pločama. Kreditne pogodnost uz povoljne kredite i niske cijene adaptacija stana po metru kvadratnom m2 kao i parketarski radovi ali i soboslikarski radovi na zahtjev kod Privredne banke Zagreb. Povoljan kreditni rejting kod Zagrebačke banke ZABA uz osnovnu djelatnost naše tvrtke a to je adaptacija stana, adaptacija kuće i poslovnog prostora između odtalog je u ponudi osim adaptacija kuće ili adaptacija poslovnog prostora nudimo po sistemu ključ u ruke. Ugradnja pvc vrata i ugradnja pvc prozora tj pvc stolarije. Pouzdan partner i izvođač radova a ponajprije adaptacija stana, ponekad je i adaptacija kuće a moguće i poslovnog prostora po m2 uključuje obrtničke radove. Adaptacija potkrovlja i adaptacija kupaonice po sistemu ključ u ruke i niska cijena za polaganje parketa izrada estriha i podnih obloga. i savjeti o mogućnostima te naša ugradnja pvc vrata soboslikarski radovi keramičarski radovi vodoinstalaterski radovi. Parketarski radovi elektroinstalacije i elektroinstalacije u kući kod izvedba adaptacija stana ključ u ruke cijena pa se izdaje garancija i preuzima odgovornost. Nakon ugradnje stolarije, ugradnja vrata i prozora, pvc vrata kao i ugradnja pvc prozora. Savjetujemo vas da je otplata na rate kod banke moguća uz još jednu specijaliziranu uslugu naše tvrtke a ona je adaptacija pa nam se svakako obratite nam se bez obaveze Adaptacija stana i uređenje okućnice Zagreb TRIJUMF d.o.o..
Građevinski radovi

Građevinski radovi

zidanje opekom, kamenom i betonskim blokovima, žbukanje zidova izrada glazure (estrih).
SAZNAJTE VIŠE
Adaptacijski radovi u stanu

Adaptacija stana

Ulomci su neobavezni, dotjerani, ručno pisani sažeci vašeg sadržaja koje možete koristiti u svojoj temi
SAZNAJTE VIŠE
Suha gradnja suhozid

Suha gradnja

zidovima od gipsanog kartona postižemo savršenu površinu koju nije potrebno žbukati.
SAZNAJTE VIŠE
Uređenje okućnice

Uređenje okućnice

uređenje dvorišta (okućnice) kao pojedinačna izvedba vanjskih adaptacijskih radova.
SAZNAJTE VIŠE

Adaptacija kupaonice

Uz idejno rješenje treba odrediti što biste točno željeli imati u kupaonici i kako bi ona trebala izgledati.
SAZNAJTE VIŠE
Keramičarski radovi

Keramičarski radovi

polaganje keramičkih zidnih i podnih pločica u kupaonicu, kuhinju, hodnik, terasu i stepenice.
SAZNAJTE VIŠE
Bojanje zida soboslikarski radovi

Soboslikarski radovi

zidovma i elementima od gipsanog kartona postižemo savršenu površina koju nije potrebno žbukati.
SAZNAJTE VIŠE
Postavljanje masivnog parketa

Parketarski radovi

Postavljanje parketa, postavljanje laminata (laminirani podovi) i drugih drvenih podloga.
SAZNAJTE VIŠE
Demontaža i montaža stolarije

Demontaža interijera

demontaža stare sanitarije, demontaža ormara, polica, radijatora, rušenje i odvoz otpada.
SAZNAJTE VIŠE
Adaptacija potkrovlja

Adaptacija potkrovlja

preuređenje tamnog tavanskog prostora u ugodan i svijetao interijer.
SAZNAJTE VIŠE
Elektro instalaterski radovi

Elektroinstalaterski radovi

Projektiranje elektroinstalacija u skladu sa svim sigurnosnim zahtjevima i zakonskim propisima
SAZNAJTE VIŠE
Vodovodne instalacije

Vodoinstalaterski radovi

demontaža starih pločica, stare sanitarije, zamjena vodovodnih instalacija i drugo.
SAZNAJTE VIŠE
Ugradđivanje prozora

Ugradnja stolarije

Dostava i ugradnja PVC i ALU stolarije i krovnih prozora od najboljih proizvođača u Hrvatskoj i Europi.
SAZNAJTE VIŠE
Toplinska izolacija

Toplinska i hidro izolacija

unutarnja toplinska i hidro izolacija u vašem domu ili poslovnom prostoru.
SAZNAJTE VIŠE
Montaza solarnih panela

Montaža solarnih panela

Fotonaponski solarni sustavi i elektrane Naši fotonaponski solarni sustavi ključ u ruke uključuju profesionalnu ugradnju panela uz osiguranje cjelokupnog administrativnog…
SAZNAJTE VIŠE

Djelomična ili potpuna adaptacija stana

Prije ili kasnije, svi se susreću s izazovom zvanim “Adaptacija stana”. Hoćete li renovirati stan ili kuću – nije bitno, koraci su u osnovi isti. Prije nego što nastavim, prvo želimo razjasniti što “NIJE” veliko renoviranje, budući da se o ovom konceptu još uvijek nagađa. Velika adaptacija stana ne znači potpuno renovirati kupaonicu i prefarbati zidove. Velika adaptacija stana je ne mijenjati prozore, raditi vanjske izolacije i staviti laminat u spavaće sobe.

Velika adaptacija stana ne znači kupiti novu kuhinju, staviti pločice u hodnik i napraviti spuštene stropove. Postoji mnogo opcija renoviranja stana ili kuće ali jedna stvar mora biti jasna: sve su to djelomične adaptacije ili obnavljanja. Adaptacija stana ili kuće uključuje mnogo više stvari i zahtijeva pažljivo planiranje cijelog procesa.

Stoga je možda racionalnije usmjeriti se na djelomični projekt – na primjer kupaonicu i struju. Koje korake trebate poduzeti kako bi se izvela adaptacija stana? Prije svega, to je proces planiranja: „Planiraj, planiraj, planiraj!“ Jeste li čuli za maksimu „Tko ne planira, planira propasti“? Prije svega, sjednite i objektivno procijenite svoje financijske mogućnosti.

Ne mislite da će vam novac koji imate biti dovoljan samo za djelomično uređenje stana. Ne zaboravimo da vam je potreban kuhinjski namještaj, koji će također progutati velika financijska sredstva.

Potpuna adaptacija stana zapravo uključuje mnogo stvari. Čak i one koje još ne očekujete. Iz tog razloga savjetujemo da se prije početka radova na uređenju stana što je moguće bolje informirate i posavjetujete sa stručnjakom.

Montaža solarnih autonomnih, mrežnih i hibridnih solarnih sustava

Mi smo tim ljudi koji se već duže vrijeme bave građevinarstvom i zelenom energijom. Mi stalno idemo naprijed i zato smo došli smo do točke u kojoj svoje aktivnosti želimo usmjeriti što je moguće više na prihvatljiv zeleni način.

Povežite svoje kućanstvo na 100% zelenu energiju. Električna energija iz obnovljivih izvora poput solarne energije svjetskih proizvođača. Dostupno svima.

Instalacijom fotonaponskih solarnih sustava za kućanstva i tvrtke tako još više možemo pomoći okolišu u očuvanju njegove ljepote. Planirate li veliki projekt i želite koristiti zelenu energiju? Kontaktirajte nas i zajedno ćemo napraviti povoljnu ponudu.

Naručite radove

  • Okvirna površina u m2 interijera kojeg se renovira.


  • Vaši podaci kako bi vam mogli odgovoriti